JOSEP MASACHS JOSEP MASACHS Louis Vernier Brut Natur JOSEP MASACHS Louis Vernier Brut Natur
JOSEP MASACHS Louis Vernier Brut Natur
Popis
Odrůdové složení: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada.
Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců. Čisté, středně intenzivní ovocné aroma. V chuti je dobře vyvážená, jemná a svěží. Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna". Hodí se jako aperitiv nebo k pokrmům z bílého masa a ryb.
Obsah alkoholu: 11,5 % vol.
Obsah lahve: 0,75 L